Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 6 ark filodeg 130 g babyspenat 45 g Arla® Svenskt Smör 2 krm salt 1 krm svartpeppar 100 g tunnskivad rökt skinka 75 g Arla Köket® riven ost pizza, ca 2 dl 4 ägg
Jag gjorde två varianter, en medskinka som botten och en med förvälld vitkål. Jag hackade färsk spenat och purjolök, knäckte i ett ägg i varje form och kryddade med salt, peppar och chilipeppar
Vänd med skarvarna neråt, ringla lite olivolja, flingsalt, peppar och pizzakrydda över. Tipset fick jag från Goda middan, en facebookgrupp jag är med i
Koka upp grädde med lite valfritt örtsalt, ochlägg ned kålen. Grönkål är - precis som all sorts kål - supernyttig, och innehåller massor med vitaminer och mineraler
strö över det andra hackade äggetoch lite paprikapulver garnera med salladsblad. rör samman majonnäs och gräddfil smaksätt med citronsaft salt och paprikapulver
Servera med sallad. Häll skinka, lök och broccoli n i den färdiggräddade pajformen och häll över äggstanningen, fördela resten av västerbottenosten ovanpå
Lägg två skivor lufttorkad skinka på melonen. Skär melonen i tunna skivor ochlägg dem på en tallrik. Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkade skinkanmed melon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.