Idag med filodegsrullar med fetaost. Mezebuffén fortsätter. De här rullarna är goda. Verkligen supergoda. Jag visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga för att få till dem som jag ville ha dem och till råga på allt så var filodeg nästan omöjligt att köpa här i Helsingfors
Räcker till ca 10 rullar/4 personer. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka och fräs gul lök och vitlök. Tillsätt sedan spenaten och låt den fräsa tills den är mjuk
50 g smält smör att pensla filodegsrullarna med. Sommaren är väl ändå plockmatens tider. Till sommarens festligheter brukar vi duka upp en ordentlig buffé av olika maträtter från olika delar av världen
Ska inte ta åt mig äran den här gången. Det är min sambo som ska sträcka på sig. . Han rullade ut ett ark filodeg (finns färsk i mataffären) som han fyllde med en supergod köttfärsröra
Filodegsrullar med linser, pesto och spenat (10-12 stycken). Ibland tycker jag det kan vara lite klurigt att få till mat som går bra att frysa, sånt som man kan göra mycket av och sen ta fram till lunchlådor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.