själv älskar den här halloumigryta och köttet saknar vi inte. Foto. Karin / Bevemyrs blogg. I dessa tider när vi uppmanas att inte äta kött i onödan vill jag passa på att tipsa om en vegetarisk gryta som riktigt riktigt god
Ingredienser Portioner. 4 400 g halloumiost 1 burk thai satay curry grytbas (à 400 ml) 65 g babyspenat 1/2 ask plommontomater (à 500 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 1 msk olja Lägg till i inköpslistan
Sätt ugnen på 150 grader. Rårörda lingon. Banda socker och lingon, rör runt och ställ undan. Kålpudding. Finhacka och fräs lök tillsammans med soja på mediumvärme
Jag gillar verkligen Jamie Oliver och jag har en känsla av att jag inte är ensam om det. Hans mat ser god ut och verkar rätt okomplicerad att göra, man blir helt enkelt sugen på att laga mat
Het halloumigryta4 port250 g halloumi1 squash100 g champinjoner (skivade)1 gul lökolivolja1 burk konserverade körsbärstomater2-3 msk kapris1 tsk buljongpulver1 tsk oregano1 tsk sambal(1 nypa socker)salt och pepparSkär osten i stora kuber
Denna gång så provade jag att göra en Halloumigryta med röda linser, mättande och gott. Jag tycker att Halloumi är gott men äter den inte så ofta på grund av att den är lite för dyr i smartpoints
Halloumigryta. Halloumi är något jag gillar och använder mig rätt ofta av i köket faktiskt. Det är nog ganska vanligt att man bara har grillat det någon gång och sedan vet man inte vad man kan använda denna salta, gnissliga och lite sega ost till
Kör lök, vitlök och chili till en fin massa i stavmixer eller matberedare. Häll en skvätt olivolja i en stekpanna fräs varsamt massan på låg värme i 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.