Det är ett recept från 2009 och jag blev faktiskt lite förvånad över att det kvalade in på en säker första plats. Har ni inte testat så sätt upp den på listan över rätter att testa under 2017. Jag hoppas ni hänger med även under 2017. 2 finhackade vitlöksklyftor. 2 finhackade vitlöksklyftor
2 knippen grön sparris. 2 hg tunna skivor paramaskinka eller annan lufttorkad skinka. 2 dl crème fraiche. Mjölfri/glutenfri Västerbottenostpaj, 1 stor paj (jag tog en 30x20 cm form). 2 krm salt. 2 dl crème fraiche. Höj ugnsvärmen till 225°. Häll i pajskalet och grädda ytterligare 20 minuter. 2 kg rimmad, benfri skinka. 2 msk finhackad färsk/fryst persilja. Sätt ugnen på 250°. 2 hårdkokta ägg, (se nedan). 150-200 g cream cheese med smak av vitlök och örter. Sätt ugnen på 200°. 2-3 msk riven pepparrot. 2-3 msk hackad dill. Mascarpone- och citroncreme med persikopurè, 8-12 mindre desserter (jag gjorde 12 små). 2 dl vispgrädde. 200 g mascarpone alt. 2 burkar à 190 g persikopuré (för bebisar). 2 knippen grön sparris. Mjölfri/glutenfri Västerbottenostpaj, 1 stor paj (jag tog en 30x20 cm form). 2 krm salt. 2 dl crème fraiche. 2 kg rimmad, benfri skinka. 2 msk finhackad färsk/fryst persilja. 2-3 msk riven pepparrot. 2-3 msk hackad dill. Mascarpone- och citroncreme med persikopurè, 8-12 mindre desserter (jag gjorde 12 små). 2 dl vispgrädde. 200 g mascarpone alt. 2 burkar 190 g persikopuré (för bebisar)
Riv parmesanosten och lägg åtta små högar på ett bakplåtspapper, ställ in i ugnen i 200 grader i 5-7 minuter tills de fått lite färg, låt svalna. 2017-07-30 @ 21. 200 grader
2 msk balsamvinäger. 2 msk flytande honung. Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Här kommer receptet som räcker till ca 20 st bullar á 60 g. 230°. 250 g Mjölk. Baka bullarna på 230° i ca 5 min eller tills de fått fin färg. 250 g Mjölk
Här kommer recept på årets trendigaste kaka 2014. 25-30 st. 200 g smält och avsvalnat smör. 200 g vetemjöl. 2 tsk bakpulver. Grädda i 8-10 minuter på 190- 200 C. Kram Sussie 25-30 st. 200 g smält och avsvalnat smör
Dag 2 bakar du bottnar och lägger ihop med allt utom gräddlagret och de hela jordgubbarna – då blir tårtan saftig. 2 dl strösocker. 2. 2 äggulor (lär dig att separera ägg och ta till vara på vitorna HÄR). 2 dl grädde. 2 dl florsocker. 2 dl strösocker. 2 äggulor (lär dig att separera ägg och ta till vara på vitorna HÄR). 2 dl grädde. 2 dl florsocker
Ingredienser 12 pers, botten. 200 g ägg150 g socker50 g vetemjöl70 g potatismjöl8,5 g bakpulverIngredienser, fyllningar & garnering. 1-2 dl hallonsylt1,5 dl grädde100 g mjölkchoklad4 dl grädde0,5 dl minismarties300 g marsipanröd & blå (eller lila) livsmedelsfärgFlorsocker f dekor50 g mörk chokladPåskogodis diverseAtt göra. Sätt ugnen på 200 grader. Pensla en form på 21 cm i diameter m smör, klipp till en rundel av bakplåtspapper att fästa i botten, samt kanter att fästa över formens kanter. Ta botten 2, lägg ovanpå, tryck lätt inifrån och ut. 12 pers. 200 g ägg. 1-2 dl hallonsylt
250 gram 70% mörk choklad. 125 gram mörk choklad (minst 50%, gärna 70%). 1,25 dl vispgrädde. Fyll upp så att du har ca 2 mm kvar till kanten. - Riv 2 cm färsk ingefära och riv skalet från en tvättad lime. Anna 250 gram 70% mörk choklad. 125 gram mörk choklad (minst 50%, gärna 70%). 1,25 dl vispgrädde. 2 cm färsk ingefära och riv skalet från en tvättad lime
God Fortsättning på 2019. Det blev en 2-delad pannacotta med minirulltårta, hallon och citronmeliss. 225 g frysta hallon. låt koka upp under omrörning i ca 2 minuter. 2 ägg. 2 dl vetemjöl. Sätt ugnen på 200 grader, över- och undervärme. Varje del kommer att ge dig 2 små minirulltårtor. 2 tsk agar agar pulver. 3 1/2 dl grädde. 2. 225 g frysta hallon. 2 ägg. 2 tsk agar agar pulver. 3 1/2 dl grädde
2 tomater. 2 msk riven, färsk pepparrot. 2 tomater 3-4 dl grädde. 2 msk riven, färsk pepparrot. Körrv. De senaste veckorna har vi ätit den här snabba maträtten flera gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.