Filét de boeuf Indonésien
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g färsk oxfilé
  • 2 dl creme fraiche
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 tsk sambal oelek
  • 1 dl japansk soja
  • 3-4 vitlöksklyftor, pressade
  • 4 röda paprikor
  • 2 småfranska eller vitt formbröd
  • 2,5 dl olivolja
  • 2 knippen bladpersilja
  • 8 sardellfiléer
  • 4 vitlöksklyftor
  • 8 msk(minst) parmesan eller pecorino, nyriven
  • salt och peppar, efter smak
  • 800 g färsk oxfilé
  • Sås 2 dl creme fraiche 3 dl vispgrädde 2 tsk sambal oelek 1 dl japansk soja 3-4 vitlöksklyftor, pressade
  • Peperoni ripieni 4 röda paprikor 2 småfranska eller vitt formbröd 2,5 dl olivolja 2 knippen bladpersilja 8 sardellfiléer 4 vitlöksklyftor 8 msk(minst) parmesan eller pecorino, nyriven salt och peppar, efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.