Filé med salami och svartvinbär i vår nya stekpanna.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port + matlåda
  • 500 g benfri vildsvinskotlett
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk salvia
  • 1 tsk rosmarin
  • ½ msk salt
  • svartvinbärsgelé
  • Svartvinbärssås
  • 1 dl fint hackad schalottenlök
  • 3 dl rött vin
  • ½ dl vatten
  • ½ msk kalvfond, koncentrerad
  • 3 msk svartvinbärsgelé
  • 1 msk svartvinbärsbrännvin, frivilligt
  • ½ dl svarta vinbär
  • salt och vitpeppar
  • Fräs löken mjuk och glansig, häll i vin, vatten, fond och gelé.
  • Låt såsen koka samman ca 10 minuter, red av till önskad konsistens.
  • Tillsätt vinbären och låt småputtra någon minut, smaka av med salt och peppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.