Färska fikon med gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkiva fikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKON MED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Dela färska fikon och lägg i en ugnssäker form. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Det är ju också högsäsong för äpplen nu och som vanligt delar våra snälla grannar med sig, så nu kommer det att dyka upp blandade äppelrecept här på bloggen som på löpande band
Det blev till att testa nya och underbara smakkombinationer på pizzan häromkvällen. Det är så otroligt lätt att man hamnar i gamla vanor och lägger på vad man brukar på sin pizza
Den här äppelmarmeladen har funnits med i min familj sen jag var liten. Mamma gjorde den här på äppelmos, socker och agar-agar, ett vegetabiliskt geléämne som finns på hälsokostbutiken
Rör samman smör, honung, fikon och socker i en stor skål. Rör ner äggen och blanda alltsammans noga. Rör samman salt, kryddpeppar, bikarbonat, vaniljessens och dadlar i en separat skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.