Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honungoch ställ in i ugnen tills allt får fin färg. Dela fikonen i klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat
Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honungoch ställ in i ugnen tills allt får fin färg. Dela fikonen i klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat
Färska fikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honungoch peppra
Vänta medvalnötterna. Jag blandar först ut jästen med vattnet som ska vara ljummet. Vill man översätta exempelvis Honung till volymmått (msk) så rekommenderar jag recepten
Tvätta fikonenoch skär till dem så att de kan stå upp. Som avslutning på vår Italieninspirerande måltid bjöd vi på fyllda ugnsbakade fikon från den utomordentligt bra boken Bringing Italy Home av Ursula Ferrigno
Gratinerad chèvre medvalnötterochhonung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Droppa över någon tesked honung per paprikahalva och peppra lätt. Några msk flytande honung. Dela var paprika till två halvor, kärna ur och skölj dem noga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.