Idag är temat fikabröd och frukt. Åter på Svensk mark eter en skön vecka i Las Palmas. Mycket gott har viätit och nu följer några inlägg med bilder från veckans smakupplevelser
Hej, med enbart nederbörd vid stugan gav jag upp och åkte hem istället. Har bakat glutenfria fröbröd sen sist med ett härligt resultat, men jag vill nog tipsa om att frysa in dom så snart dom svalnat, vilketvisserligen gäller för dom flesta glutenfria bröd utan konserveringsmedel eller specialtillsatser
Hej, med enbart nederbörd vid stugan gav jag upp och åkte hem istället. Har bakat glutenfria fröbröd sen sist med ett härligt resultat, men jag vill nog tipsa om att frysa in dom så snart dom svalnat, vilketvisserligen gäller för dom flesta glutenfria bröd utan konserveringsmedel eller specialtillsatser
Klicka ut i en muffinsplåt för sex stora. SockerfrittPortioner. Vispaihop ägg, kesella och grädde. Blanda övrigaingredienseri en skål först, och sedan blanda ner i äggsmeten
Nyttigtfika/Healthy sweets. När en vän för en period sen berättade att hon ska försöka leva mer hälsosamt så kom viin på hennes absoluta favoritfika - Snickersrutor och att det skulle blijobbigt att avstå från dem
Nu blir det saffransmums. Eller saffransrutor om man hellre vill. Vi pratar alltså om kärleksmums med saffranssmak istället för choklad och vad kan vara bättre än det
Urgod morots kaka blev det idag. Så idag tänkte jag dela med mig av denna underbara recept till er. Kanske kan det vara något att bjuda på inför helgen
Silviakaka är gott och jag har nu hittat ett recept som passar mig perfekt. Du gör den i en långpanna och den blir ganska hög så man kan skära mindrebitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.