Nu ska jag visa er hur jag gör goda pannkakor helt baserade på LCHF. Sedan jag började med LCHF så har jag gått upp i vikt just för att jag inte håller en strikt LCHF
För många är det sportlov och framöver hoppas vi på fina soliga dagar… Kallt brukar det även vara denna årstid så varm chokladdryck är ju gott och värmande
Lägg salladen på tallriken och tonfiskröran på toppen. Försöker fortfarande att köra strikt även om vågen står still, som den obotliga optimist jag är, utom när jag är pessimistisk
Ta sedan ut musslorna ur formarna, ställ dem på ett galler och ställ in i avstängd ugn igen. Då torkar de lite till och blir krispiga även i botten på eftervärme
Trots att vi ätit julmat och fikat, knäckt nötter och ätit godis och magen står i trekvart så är det ändå av någon konstig anledning jättegott med gröten på kvällen
Nej men se hello på er, foodies. Inte den där klumpen som ligger i vatten i en vit liten påse, utan den färdigrivna, lite fastare sorten som finns att köpa i genomskinliga påsar
Gårdagens inlägg om min syn på vad som är och inte är LCHF fick ett enormt genomslag. Idag kommer ett recept som borde passa även den striktaste LCHF-are, som aldrig skulle kunna tänka sig en äppelbit i sin mat
Bred ut med en slickepott på en plåt med bakplåtspapper. Lägg sedan på din fyllning och grädda i ugnen ytterligare tills osten smält och pizzan ser klar ut
Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Sätt ugnen på 175 grader. Bred ut granolan på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 20 minuter. Du kanske gillarSupermusli fri från gluten och raffinerat sockerMugcake på naturligt visChiapudding med granatäpple och mandelspånBananplättarGrön smoothie för en grön start på dagen 1 dl mandel
Jag är egentligen inget större fan av semlor och har aldrig varit men när jag hittade detta recept hos Åse på LCHF semla så var jag ju tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.