Åh, jag älskar cart d´ors mascaraponeglass med skogsbärssås och pistagenötter och när jag igår såg den för extrapris i icakatalogen fick jag en idé, jag ska göra min egen mascaraponeglass
Lägg fikonen i en ugnsfast form och pensla med smält margarin. Krossa de rostade mandlarna i en mortel, spara ca 2 msk till garneringen och blanda resten med glassen
Gjorde en sats nyligen och den tog slut illa kvickt och ny sats gjordes i helgen. Skär lätt i smeten i lagom storarutor (det blir lättare att få fina rutor när fröknäcket är färdigbakat)
Längst upp har vi vegan raw morotsbollar (som pumpor), och till höger ser vi "chokladkräm med karamelliserade chokladgryn och thin crisp" igen som jag visade i fotot innan
HotMixa allt i en mixer och häll upp i en klämflaska eller i en fin serveringsskål. NotMixa allt i en mixer och häll upp i en klämflaska eller i en fin serveringsskål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.