Luftigt solrosbröd Igår firade vi liksom de flesta Farsdag♡. Vi hann med både fika med min pappa på förmiddagen och middag på restaurang med Patriks pappa på kvällen Mor-Mia´s
Bästa brödet på 5 minuter! Jag är inte mycket för att baka matbröd men jag hittade ett recept som jag inte kunde motstå. Med fem (5) minuters arbetsinsats och utan knådande utlovades ett perfekt resultat Öhmans Mat & Vin
Sirapsrutor Jag hade filmjölk som höll på att bli gammal så jag tänkte att den borde ju funka bra att baka sirapsrutor med Bakglädje
Långjästa grynbullar Lägg grynblandningen i en degbunke. Koka upp 4 dl vatten och häll över, och rör om till en gröt. Späd med kallt vatten och låt den kallna Hemmets Journal
Frukostbröd med havre Ingredienser Portioner. 16 st 5 dl fiberberikade havregryn 2 dl grovt rågmjöl 1 dl rågkross 1 dl hela linfrön 2 tsk salt 7 dl vatten eller mjölk 2 msk olja 50 g färsk jäst 8 dl vetemjöl Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Mjuka och goda rågsiktsbullar med russin Dessa mjuka och fluffiga rågsiktsbullar med russin är faktiskt så pass goda att jag brukar äta dem, utan smör och pålägg, som en slät bulle till fikat Toves kök
Snabba frukostbullar Mät upp de torra ingredienserna i en bunke och tillsätt fett och mjölk. Rör om och skrapa ned degen på mjölat bord Hemmets Journal
Brioche hamburgerbröd Ingredienser. 25 gram jäst · 75 gram smält smör · 3 dl mjölk · 1 ägg · 0,5 tsk salt · 1 msk socker · 7-8 dl mjöl · extra mjöl till utbakning · 1 ägg till pensling · ev sesamfrö Chili and love
Danska rågbröd Lägg vetekross, fibrex, smulad jäst, salt och sirap i en degbunke. Häll över det fingervarma vattnet och rör om så att jästen löser sig Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.