Jag har flera olika recept på Glödhoppor men det här är det första som är anpassat för allergiker. Brödet är lätt att göra, glutenfritt, äggfritt och även mjölkfritt om du använder laktosfri filmjölk
Testade bananpankakor för första gången igår. Va sugen på något sött men ville inte förstöra min diet genom att svulla något onyttigt så googlade fram ett recept på bananpankakor då jag hört att det ska vara väldigt gott
Vi byter därför, mer än gärna, ut dagens våffla mot dessa fiberrika rågflingebullar istället. Idag är det Jungfru Maria bebådelsedag och därmed också våffeldagen
Detta är ett lite förenklat recept på banan pankakor om man inte har så mycket hemma. •mixa bananen med ägget stek sen pankakorna genom att hetta upp en stekpanna med lite olivolja i
500 g blandfärs1,5 dl havregryn (Sempers 100% ren havre)2 dl havredryck1 ägg1 tsk salt2 krm malen svartpeppar1 tsk Colman´s senapspulver1 riven vitlöksklyftaBlanda samman alla ingredienserna och forma smeten till 8 st biffar
Jag gillar att använda havregryn i bakning, det ger både god smak, fibrer och ett saftigt bröd. Här har jag även tillsatt pofiber och fibrex för extra fibrer samt blandat olika mjöler för att få lite olika smaker
Fiberrika scones (8 bitar). Scones är något av det snabbaste bröd man kan baka, därför fick det bli det när jag blev sugen på bröd igår kväll och inte ville ta upp och tina ur frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.