I mellandagarna ska jag äta den här med rejäla skinkskivor och ett. Smaka av med salt och peppar. mot apelsin, ingefära och chili passar också bra eller varför inte prova med en
Melon & fetaostsalladca 500g vattenmelon, skuren i tärningar ca 2x2 cm2 pkt fetaost, smulad1 salladlöknågra blad myntalite olivoljasalt, svartpepparHacka lök och örter, blanda allt, smaka av med salt och peppar, eventuellt kan det behövas en lite skvätt citron. ca 500g vattenmelon, skuren i tärningar ca 2x2 cm
Där var det en härlig bris och vattnet var till och med badbart för en badkruka som mig. Min rygg är lika röd som vattenmelonen och den kommer helt klart må gott av ytterligare en vecka på kontoret
Det är en väldigt god kombination med den söta melonen och den salta osten. I kväll ska vi grilla kycklingfilé och till den kommer det att serveras en pastasallad med grillade grönsaker i
Koka upp vatten, ananasjuice, teriyakisås, soja och farinsocker på medelstark värme. (Håller någon vecka i kylskåp i en ren streiliserad burk med lock)
Toppa med pumpafrön. Skiva upp melonen och skär bort skalet. vattenmelon. Lägg trägrillspetten i vatten. Blanda ingredienserna till marinaden i en plastpåse
Räkna med några timmar för att frysa melonkuberna ordentligt. Till den här otroligt läskande och goda drinken smakar det gott med drinkpinnar av tvinnad smördeg som strösslats med sesamfrön och chili explosion-krydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.