Ingredienser Portioner. 4 1 kg färskpotatis (skrubbad) 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt salt och svartpeppar Örtolja 2 dl blandade hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan) rivet skal och juice av 1 citron 2 rivna vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Lägg potatisskivorna i en ugnssäker form och varva med att strö salt och pepparmix på skivorna. Häll buljongvattnet över potatisen, tänk på att hälla ut med kanterna så att inte kryddorna spolas av och hamnar i botten på formen
Krydda med lite örtsalt, oregano och grovmald svartpeppar. Finns det ingen färdig aioli att köpa, så går det bra att pressa i lite vitlök i vanlig majonnäs o smaka av med lite salt och peppar
Idag har vi gjort ett nytt ryck med målningen här hemma, vill få färdigt innan vi åker till Cypern. Till det ville jag prova göra fetaostpaket som jag hört talas om ska vara så gott och OM det var
Smaksätt med oregano, salt och peppar. Skiva potatisen. Skala och klyfta rödlöken och skiva zucchinin. Fräs rödlöken, vitlöken och zucchinin utan att den får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.