Och namnet är ju så bra – Juleknas. (hämtat rakt av från tidningen – klicka här för fler recept). Enkelt, även för barnen att vara med, inte dyrt ochtog inte lång tid
Att dofteroch smaker kan göra en påmind är det absolut ingen tvivel om, detta bakverk fick jag som liten vilket jag själv inte har några minnen av, men efter att jag fick detta recept av min mamma varpå hon sa att "dessa älskade ni alltid när ni var små du och din bror" så var jag självklart tvungen att testa
Superenkeltochsnabbt att laga ochgott att värma. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka någotgott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Dra kastrullen åt sidan och tillsätt snabbt övriga ingredienser. Detta är ett av de enklaste kolarecepten jag stött på , det går helt enkelt inte att misslyckas med detta, så ni måste bara testa denna supergoáchokladkolasom jag och min lilla gosetös A svängde ihop i eftermiddags
Att öra egen pajdeg är inte svårt men det är ännu enklare att använda färdig smördeg på rulle så har man ontom tid och vill ha middagen på bordetsnabbt så rekommenderar jag att använda färdig färsk smördeg på rulle
Skölj kikärtornaoch ha ner i en mixer. Klicka i Crème Bonjour Gräslök och slå på olja. Kör allt till en smet och späd eventuellt med vatten till lagomkonsistens
Häromkvällenimproviserade jag fram en enkel gryta gjord på strimlad färsk skinka. Man kan slänga i lite vad man vill när det gäller grönsaker och så, men detta hade jag i min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.