Ingredienser Portioner: 4 900 g potatis 4 kycklingfiléer 150 g fetaost 2 dl gräddfil 1 gurka Att ha hemma 2 tsk oregano salt peppar 2 tsk olja 1 vitlöksklyfta Lägg till i inköpslistan
Skala och tärna sötpotatisen, skiva båtar av löken och blanda med oliver och tomater i en form. Bryn filéerna hastigt i smör, några åt gången, salta och peppra
Firade nyår tillsammans med ett fint gäng vänner där en trerätters stod på menyn i form av skagentoast till förrätt, fetaostfylldkycklingmed pressad potatis till varmrätt och till efterrätt en av mina absoluta favoriter - cheesecake
Bänd upp kycklingen så att den blir platt med bröstsidan uppåt i formen med potatis och lök. Lägg den i en lätt oljad ugnsfast form som ska rymma både potatis ochkyckling
Kommer absolut att göra den igen, påminner mycket om en fylld kyckling som redan fanns i vår repertoar men det var väldigt gott med salamin i, gav en extra smak
Och jag gillar den här mustiga såsen medkyckling, massor av svamp, bacon, squash och färsk oregano. Eller så steker man på färska kycklingfiléer, skivar och låter puttra med i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.