Känner mig lite piggare nu på kvällen och har ätit god mat tillsammans med min sambo. Grillad kyckling, sallad och en supergod fetaostcreme med vitlök som jag tänkte dela med mig av receptet på
Idag bjuder köket på saftiga lammfärsbiffar. Lammfärs är väldigt gott tycker jag men dessa biffar går även att göra på nötkött om man hellre föredrar det
"En rätt som funkar lika bra inne i ugnen som ute på grillen. " 4 portionsbitar lax, cirka 150 gr250 gr körsbärstomater15 basilikablad1 pressad vitlöksklyfta2 msk vitt vin1/2 msk vit balsamvinägersalt och svartpeppar aluminiumfoliehyvlat smör till paketen Börja med att förbereda tomatsalladen genom att dela tomaterna på hälften
1. Hacka lök och vitlök. Skär pumpaköttet i små tärningar. Hetta upp en stor kastrull och smält smöret. 2. Fräs lök och vitlök tills löken är mjuk och tillsätt därefter pumpan och fräs några minuter till
Bilda fyra rosor av serranoskinka runt fetaostcrèmen. Fetaostcrème 50 g fetaost 50 g färskost 50 g crème fraiche Flytande honung efter smak 10 färska basilikablad, finhackade
Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyys. Idag blir det ett gottirecept på en creme som passar till grillat, en bit bröd, till en bit lax och säkert en massa mer också
Smula ner fetaosten i yoghurten, och blanda i matberedare. Lägg machesalladen och parmaskinkan på knäckebröden och toppa med soltorkade tomater och fetaostcreme
Var tredje torsdag käkar vi ugnskyckling med fetaostcrème och ris. Fetaostcrème. Rör ihop fetaostcrèmen. Det beror på att 14-åringen bestämmer det varje gång det är hans torsdag
Godmorgon. Vaknade upp till en fantastiskt fin och solig dag här i Stockholm. Jag startade dagen med en skön promenad och nu har vi precis ätit lite frukost
Här kommer nu ett mycket oexakt men gott recept, eller man kanske hellre ska kalla det beskrivning, på goda wraps med kyckling, fetaostcréme och annat mumsigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.