22 Feb. 19. 28. Twitter. Facebook. Fetaostbiffar. 0kommentarer. Söndagkvällen är kommen och jag hoppas att ni alla samlat nya krafter inför den kommande veckan
Nu ligger grilldoften och oset tätt över villaträdgårdarna här i Glommen. Att cykla genom byn när man är hungrig rekommenderas inte, om man inte är på väg till dukat bord vill säga
Blandfärsbiffar fyllda med fetaost, tomat, basilika och vitlök. Ganska milda i smaken så det går att krydda upp med mer kryddor om man vill eller byta ut vår svenska tomat mot den soltorkade oljedoppade varianten
Det här var en riktig höjdare. Efter all julmat kändes det helt rätt med andra typer av smaker. ) Biffarna är i allt väsentligt hämtade ur Anne Aobadias kokbok Matkärlek
Nu är jag på G igen, jag känner att inspirationen kommer krypande sakta med säkert. Det har varit en torr sommar, både ute i naturen och här på bloggen
Ugnsgrönsaker1 zucchini, i bitar 1 paprika, i bitar 250 g körsbärstomater 200 g kål, i klyftor eller buketter (vit- eller blomkål) 1 lök, i klyftor 2 klyftor vitlök, krossade 2 msk olivolja 1 tsk salt 1 tsk torkad timjan
Biffar är ett väldigt lämplig mat när man är student då det går snabbt att göra och slänga ner i en matlåda tillsammans med lite vad som helst som finns tillgängligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.