skala och finhacka lök och vitlök, rensa paprikan och finhacka den. Blanda ihop lök, vitlök och paprika med kryddorna och lammfärsen för hand eller med degkrokar
Nedan får du ett recept på en god laxfilé med soltorkade tomater, basilikaoch fetaost. Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster
½ smulad fetaost,. Stek biffarna på medelvärme i en blandning av smör och rapsolja. Servera med creme fraiche eller grekisk yoghurt (naturell eller smaksatt med det du gillar) och en fräsch sallad
De var ju goda men jag var lite osäker på om de skulle vara goda kalla och/eller rumstempererade. Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde
Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost ochbasilikablad. Med risk för att bli tjatig så har det varit ännu en härlig dag… sol och värme
När pastan kokat klart, riv ner blad med basilika i tomatsåsen, och häll sedan såsen över pastan (jag lägger upp pastan i portionsskålar först, jag blandar alltså inte ner tomatsåsen i pastan)
Finhacka under tiden gul lök, basilika, vitlök och chili. Men i med ett extra ägg och gör lite mindre biffar än vad vi gjorde (står mer om det i receptet), så ska det nog gå bra
Mixa ihop fetaost, basilika, olivolja och örtsalt. Dock så fullbordade jag tallriken med en härlig fetaost- & basilika-kräm, samt edamamebönor och körsbärtomater
salladen kan man servera pesto och oliver. Koka pastan och kyl den snabbt under. ner grönsakerna och blanda samtliga ingredienser tillsammans med pinjenötterna
fetaost, basilika, balsamvinäger, tomat och vitlök. Rör försiktigt i nästan all basilikaoch fetaost. När jag är borta och inte hemma i mitt eget kök lägger jag mig inte så ofta i maten som lagas åt alla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.