Jag lagade den här fantastiska omeletten för någon vecka sedan när jag hade massor med äggulor över efter min marängtårta Receptet på omeletten hittar du nedan Den är mättande men ändå med få kolhydrater vilket passar dig som vill äta lite mer hälsosammare
Till min praktik har jag satt ihop en vegetarisk veckomeny med lättlagade rätter för att inspirera till mer vegetarisk matlagning hos deltagarna på de kommande föreläsningarna
Lägg quornfiléerna i en plastpåse med ingredienserna till marinaden och lått gotta i några minuter. Jag brukar snabbmarinera quornfiléerna (ledsen för att det saknas måttangivelser på marinaden men jag skvätter bara i ingredienserna i en påse och det blir alltid bra) men vill du inte göra det går det bra att bara salta och peppra när du steker dem (i mycket smör)
Mosa fetaosten tillsammans med crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Servera laxen med de ugnsbakade tomaterna och salladsblad med tunt skivad rödlök
Jag har inte räknat med marinaden då jag vet att man inte behöver räkna med den vid hela, ej skurna köttbitar, hoppas att det även stämmer medquornfilé, för annars blir det galet
Förra veckan grävde vi dessutom fram ett recept, av det lite mer matiga slaget, på en rätt medquornfilé och rabarber, som för övrigt var ett riktigt vandringsrecept back in the days när det fanns en matbloggosfär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.