Fetafyllda Färsbiffar med tomat och basilikagräddsås
Emmas Matblogg
Emmas Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram älgfärs (elller annan färs)
  • 4 msk vichyvatten, eller vanligt vatten
  • 2 msk ströbröd
  • 1 st ägg
  • 1 dl gul lök(ar), finhackad
  • 2 msk basilika, färsk eller fryst
  • 150 gram fetaost
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 1 msk basilika
  • 1 dl gul lök(ar), finhackad
  • 4 dl hönsbuljong
  • 1 msk smör
  • 3 st tomat (er)
  • 2 tsk vetemjöl
  • 2 dl vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.