Italienska pastarullar. Häll såsen över pastarullarna, och strö över riven ost/parmsanost. Vi har bestämt oss att planera våra vardagsrätter lite flitigare
Foto. Björn Tesch. Tadaaaa. Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
– Mamma, idag vill jag ha smoothie och en chokladboll till frukost. Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)
En ny favorit. Ny typ av kaka som kombinerar två av mina favoriter, blåbär och mazarin. Nyp ihop mjöl, socker och smöret skuret i bitar till en smulig massa
En pastarätt som vi har gjort många gånger är denna med halloumi och chorizo. Även barnen har börjat tycka om halloumi nu, förut så pillade dom alltid bort halloumin och åt bara pastan och korven
Ny vecka och visst känns det i luften att vi är på väg mot hösten. Brownies med nötter och flingsalt lchf, jisses så farligt goda, mycket chokladsmak och nötterna tillför en härlig crunch, en ny favorit här hemma
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart en ny favorit på grillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med åren kommit att bli mycket goda vänner
Fröknäcke med Rosmarin, Tahini & Äppelskivor. Rosmarin alltså ♥ Igår bakade jag det här goda Knäcket och doften av Rosmarin som sprider sig från ugnen är helt underbar
Vissa recept är lite för bra för att vara sanna. Fast de ändå är det. Sanna, alltså. Som det här frö-knäcket som jag hittade hos Pytte, och sedan har bakat flera gånger eftersom det är både sjukt gott och löjligt lättbakat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.