Tips på vad man kan använda rester till. Blanda i en skål ingrediensrena till såsen, krydda efter smak och gå efter vilka kryddor du själv gillar eller har hemma
Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Skär köttet i lagom stora strimlor och lägg dem i en platspåse
Så där ja, nu har vi nog fått med de flesta smakerna i våra sillinläggningar. Blandat med svenska smaker som dill och gräslök så har du en burk med smarrig sill
detta är ju inget jag kan skryta med att att jag är duktig på att göra fina tårtor. När vi skulle ha middag i fredags så var ju mina tankar helt inne på vår, och framför allt påsk
Mos på rotsaker kan varieras utefter vad du har hemma. Dethar ju pratats en del om det här med köttfri måndag senaste månaderna/året som en del av en mer miljövänlig respektive hälsosam livsstil
När sockret har smält och antagit en ljusbrun ton klickar du i smöret och låter det smälta med. Blanda hummerköttet, som skurits i mindre bitar, med krabbkött på burk
Klicka på smetana och rom och dekorera med dill. Gör så här. Värm mjölken så att den blir fingervarm. Smula jästen i en skål och häll över den ljumma mjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.