Varför inte världens enklaste LCHF-dessert med färska jordgubbar och en vaniljkräm. Eller en läcker marängbakelse med krispigt innehåll och en len smörkräm utanpå
Igår var det Fars dag och jag åkte hem till mina föräldrar och firade pappa med lite trisslotter. Så jag fota av receptet och delar med mig här till Er
Men bäst av allt kan vara att man kan koka lemoncurd av dem. Lemoncurd är kanongott att ha som fyllning i macarons och rulltårtor eller på scones, cupcakes och glass
Resultatet blev en krämig och fyllig proteinboll med en frisk smak av citron och hallonet i mitten fungerar kanonbra för att bryta av lemoncurdens lena citronsmak
Snön vräker ner utomhus men här inne har jag det varmt o skönt i soffan med morgonens andra kopp te. Receptet såg jag först i en veckotidning och sen hos Matplatsen, men jag har gjort vissa justeringar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.