Servera med egengjord pizzasallad. Lägg kvist tomaterna på pizzan. färdig pizzadeg. har du lite tid över, knåda snabbt ihop din deg med vatten, mjöl, bakpulver och lite salt
Tillsätt tomatpuré, paprikapulver och grädde. Den här grytan gjorde jag med färdiga grytbitar, gott var det och supergod sås, men jag kan tänka mig att denna blir ännu godare med fläskfilé
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Bred på tomatsåsen som följer medpizzakitet. Rulla sedan ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Fördela först osten över pizzan, sedan paprika, tomateroch köttfärs
Hemmagjord pizza är bra mycket godare än köpepizza, här toppad med ruccola och krasseblommor. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 2 msk tomatpuré. 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 6 körsbärstomater, delade. Rör ihop såsen och bred ut den på degen, fördela toppingen och ställ in pizzan i ugnen 250 grader 10 - 15 minuter, strö på lite ruccolasallad och servera. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 2 msk tomatpuré. 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 6 körsbärstomater, delade
Skär tomaterna i tunna skivor och lägg på pizzorna. Rör ut jästen med det varma vattnet. Smula över ädelost och lägg på paprikaringar, baconbitaroch halverade oliver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.