Festlig oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl grädde
  • 3 dl mjölk
  • 1 klyfta vitlök, fint riven
  • 1,75 kg potatis
  • 2 gula lökar (stora)
  • 1 knippe färsk bladpersilja, finhackad
  • 1 kruka färsk gräslök, finhackad
  • 2 tsk färsk timjan, finhackad
  • 4 dl rött vin
  • 2 dl portvin
  • 2,5 dl kycklingbuljong
  • havssalt
  • svartpeppar
  • 675 g oxfilé
  • 1 msk olivolja
  • Potatisgratäng3 dl grädde 3 dl mjölk 1 klyfta vitlök, fint riven 1,75 kg potatis 2 gula lökar (stora) 1 knippe färsk bladpersilja, finhackad 1 kruka färsk gräslök, finhackad 2 tsk färsk timjan, finhackad
  • Rödvinssås4 dl rött vin 2 dl portvin 2,5 dl kycklingbuljong havssalt svartpeppar
  • Oxfilé675 g oxfilé 1 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.