Festbricka med goda små munsbitar
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 75 g leverpastej
  • 1 msk vispgrädde
  • 12 st champinjoner
  • krustaderna
  • räkost
  • räkor
  • dill
  • lax
  • 150 g philadelphiaost
  • gräslök
  • 100 g smör
  • 1.5 dl ost
  • 2 dl vetemjöl
  • ägg
  • vallmofrö
  • oliver
  • 12 st ansjovisfiléer
  • 1 msk schalottenlök
  • 2 msk tomatpuré
  • 12 st crostini
  • grön kvis
  • Fyllda champinjonhattar 75 g leverpastej bredbar 1 msk vispgrädde 12 st champinjoner stora Räkkrustader krustaderna räkost räkor dill Laxrulle med ostfyllning lax ca 150 g tunt skivad kallrökt 150 g philadelphiaost gräslök Olivbollar 100 g smör eller margarin 1.5 dl ost riven lagrad 2 dl vetemjöl ägg vallmofrö oliver Ansjovisgott 12 st ansjovisfiléer 1 msk schalottenlök finhackad 2 msk tomatpuré 12 st crostini grön kvis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.