Kombinationen av köttochfisk kan tyckas märklig men funkar väldigt bra. Det gick väldigt bra men köttet är lite grövre i texturen och så blir det ju inte så där vackert ljust som kalvkött är
och det fina är att den blir bara godare av att stå en dag. Här serverades den med fiskekaka / fiskbiffar i pitabröd, senare i veckan blir det hamburgare
Fräs squash och purjo i ghee eller smör, salta, peppra och låt kallna. Blanda majonnäs, crème fraîche, senap, finhackad kapris, salt och peppar, smaka av och vänd ner det kylda stekta, ställ åter kallt minst en timme innan servering
Se upp med köttet, när röd köttsaft stiger på andra sidan är det klart och rosarött. Jag inspireras fortfarande av Italienresan där jag fick flera gånger fick grillat kött med grillad zucchini, som enda tillbehör
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.