Men detta kommer ta ett tag att bygga upp så sålänge bloggar jag kvar här, och här kommer ett recept på en Laxtartar smaksatt med Citrus och Stjärnanis, serverad med rostat vitlöksbröd och Grön ärtpure
Innan dess hade jag nästan aldrig varit in på en blogg och hade minimala datakunskaper. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många med mina tankar om hälsosam mat
-)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbaka till min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
I ur och skur. ), och inte har jag väl alltid fått så mycket gensvar som jag kanske hade hoppats. För det mesta har det i alla fall känts roligt och inspirerande att blogga, men ibland har det känts som att jag pratar rätt ut i tomma intet
Senaste året har läsarantalet växt och samarbeten och roligheter runt omkring bloggen har ökat. Det känns roligt att bloggen är uppskattad och det är väldigt roligt att flera hundra personer tittar in här varje dag
Saftigt inkråm och allt. Det verkar också vara ett väldigt viktigt moment i det hela där man viker ihop den mest, inte rund river och bankar och slår som en vanlig deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.