Bloggen rymmer en hel del smarriga vegetariska recept (som till exempel hur du gör en grekisk linssoppa, morots- och halloumibiffar och grönkålschips med parmesan)
Jag har tidigare gjort en glutenfri paj på samma pajbotten men med en lax- och dillfyllning. (ca 4-6 personer). 3-4 pressade vitlöksklyftor. Om tid finns ställ in pajformen i kylskåpet i ca 10-30 min. Sätt in pajen i ugnen (fortfarande 200 grader) och grädda i ca 30-40 min. ca 4-6 personer. 3-4 pressade vitlöksklyftor
Jag valde att reda med grädde istället för äggula - för det. 1-2 krm baskrydda. 1 -1½ tsk oregano, torkad. försiktigt i ca 3-5 min. sakta i ca 3-5 mn. 1-2 krm. 1 -1½ tsk oregano. försiktigt i ca 3-5 min
Sås. Låt yoghurten rinna av (ju längre ju godare). Hacka/pressa i vitlöken, hacka örterna och chilin. Blanda runt i yoghurten, drissla på lite olivolja
Jag hittade ett världsgott recept på en vegetarisk pastarätt häromdagen. Efter att jag inspirerades av bilderna och receptet så testade jag såklart rätten själv och det var dundergott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.