Fem frö. Jag har en förkärlek till de ljusa och luftiga bröden som vecklar ut sig till fantastiska formationer beroende på hur man formar eller snittar
Brödet serverades till förrätten som bestod av Bresaola på ruccolabädd. Här finns egentligen inget recept eftersom jag inte tillagat något utan bara arrangerat det hela
När tre blir tillfem och härlig mandeltårta med jordgubbar. Vidare börjar jag känna mig som en riktig Stockholmsböna när jag ofelbart tog mig mellan landsbygd in till stan idag för att hämta upp Göteborgsgänget
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.