Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan). Svängde ihop detta i morse men blev inte riktigt nöjd tyckte inte att den stelande som den skulle
Det blir inte lika gott med hembakat surdegsbröd som i butikerna – Skitsnack. Du måste ha en baksten för att uppnå bra resultat – Även om jag föredrar att baka med en baksten så är det inget måste
I detta inlägget tänkte jag ge lite lins/bönfakta då det är en bra källa till bla. Längst ner hittar ni dessutom en snabb beskrivning av en snabb lunch med pasta och köttfrisås
Nu kom jag av mig igen, det jag ville förmedla var att jag har experimenterat fram ett par urgoda proteinbars utifrån mitt tidigare recept, fast denna gången smakar de äppelpaj
Som jag fick förklarat för mig så fint av morfars Helena så smakar saften inget annat än slånbär, det går inte att jämföra med något annat och man måste bara prova
Det finns säkert utbyteslistor på nätet men jag brukar oftast experimentera mig fram eller använda ett recept som du vet funkar (recept från internet eller kokbok) och utgå ifrån det
Därav har jag lagat en massa olika kalla såser genom åren baserad på den och tänkte ge er receptet på mina fem kalla favoritsåser, samlade i ett enda inlägg
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Därav har jag lagat en massa olika kalla såser genom åren baserad på den och tänkte ge er receptet på mina fem kalla favoritsåser, samlade i ett enda inlägg
Ja efter denna veckan är det konstigt om jag inte drömmer om saffrans snart. Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Därav har jag lagat en massa olika kalla såser genom åren baserad på den och tänkte ge er receptet på mina fem kalla favoritsåser, samlade i ett enda inlägg
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Idag tänkte jag att jag skulle ge er ett till sånt här litet ”best of” inlägg som jag tänker mig att det kommer bli fler av både här på bloggen och i mitt nya nyhetsbrev (som snart ska börja komma ut mer regelbundet, jag behöver bara get my shit together lite mer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.