Inte bara på grund av den fina smaksättningen i form av schalottenlök och gräslök. nej, det måste ha varit något utöver det vanliga med med äggulorna, citronsaften och smöret
Blanda mjöl och salt i en skål. Skär smöret i mindre bitar och nyp sedan ihop det med mjölet. Tillsätt vattnet och arbeta degen så att den precis går ihop
ber så mycket om ursäkt att detta stora fel smugit sig in. Måste meddela förlaget detta och hoppas på att man kan ändra vid tilltryckning av fler böcker
Att laga vegetariskt med det där lilla extra är inte lätt, att laga veganskt är ännu svårare och får man dessutom inte använda gluten då borde det vara snudd på omöjligt att få till någonting gott ochspännande
Helgen bjöd på många både riktigt roliga ochspännande upplevelser för oss alla fyra. Ganska snart fick dock Arvid till det och stod riktigt stadigt på isen, det såg faktiskt mer ut som om han gled över isen än promenerade
Den här tisdagskvällen lagade vi Jamies Marocko-inspirerade middag med lammracks, grillade paprikor, couscous-sallad, två dipper, frasiga bröd och en läskande dryck (programmet finns tillgänglig ett dygn till och sedan misstänker jag att det ersätts av ett annat bra tips
Ni vet hur det är, man har en bild framför sig och smakerna på tungan. Nu tänkte jag det skulle passa med en smördegsrulle med västerbottenostsås och stekta kantareller
De har specialiserat sig på att torka, röka, konservera och lägga in olika spännand blandningar. Förutom att Fynbos produkter säljs i Sydafrika finns i Schweiz, USA med flera länder – och nu också i Sverige
Stek finhackad gul lök och pressad vitlök i olja. När löken mjuknat och börjat ta färg, tillsätt krossad tomat, finhackad oregano och basilika, salt och peppar
Vad gör jag för fel. "Jag har försökt äta rätt och träna, men jag går inte gå ner i vikt. Tyvärr är det i princip omöjligt för mig att avgöra vad som är problemet när det gäller just DIN kost och motion i och med att jag inte kan SE vad du gör
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Den här veckans vegetariska recept blir goda och smakrika biffar på potatis, zucchini, chiaprotein och linfrökross, och med en spännande kryddblandning som blivit en ny favorit i mitt kök, Årstiderna från Zmaka
Jag ligger och försöker skriva samtidigt som jag har Netflix och Food matters på i bakgrunden, Instagram chatten igång och mina gamla glasögon på mig med helt fel styrka
I varje gathörn finns det vagnar som tillverkar och säljer dem och jag fullkomligt älskar lukten. Varje gång jag känner lukten får jag pirr i magen och det dyker upp en massa goa minnen från när jag bodde där
Bläckfisk är fantastiskt gott och kan ätas på så många fler sätt än friterad i ringar (även om det tillsammans med vitlöksstinkande aioli är ett av mina starkaste festivalmatminnen någonsin)
Baka ett slingrande ormbröd, servera grymma spett med en spännande sallad och skräm sedan vettet ur dina gäster på en spökjakt i det becksvarta mörkret
Rabarber och quornfilé, låter det som en annorlunda kombination. I originalreceptet har man använt sig av kycklingfiléer men jag testade quornfiléer i det vegetariska alternativet vilket blev mycket lyckat och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.