skulle antagligen funka ännu bättre i en smörgåsgrill, men jag har ingen hemma. Eftersom jag ochDavid har två stora hundar som kräver ganska mycket motion, åker vi hem varje lunch för att gå ut med dem
Du kan nästan inte ha undgått det, för varenda tidning med självaktning (möjligen med undantag av Fiskejournalen och Poker Magazine), både kvällstidningar, hälsotidningar och allehanda "vanliga" veckotidningar skriver om dieten
Där kan man sätta sig ned och plocka svart trumpetsvamp, för att sedan, tio minuter senare resa sig upp och konstatera att svampkorgen är fylld till bredden
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul ochavslappnande tycker jag. Känner ni för att baka tekakor så måste ni testa detta recept med havregrynsgröt, också väldigt enkla men goda
Bilden nedan är inte på Åsenfår och inte heller från Huså, utan från en av mina resor i Sörmland. Den halten stiger eftersom de får gå ute och beta gräs, precis det som djuren är anpassade för genom evolutionen
Inspirerat av saltimbocca fast med kyckling och utan salvia instoppat under skinkan. Du har väl inte glömt bort stekpannan helt och hållet i dessa grilltider
Som ni ser här så blev det just det sistnämnda… Kunde inte låta bli. När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
Rör om då och då. Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa och med en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Boken inleds med några kapitel om Klara’s egen historia kring sin hälsoresa och följs sen av goda råd för hur just Du kan må bättre, genom att dra ner på kolhydraterna
Enkla att göra, inga konstigheter alls och kombinationen av ingredienserna blir så bra. De hittade jag i en italiensk blogg och hon som skriver i den har förstås tillgång till färska valnötter från sin egen trädgård
Dela tomaterna i klyftor och bryn dem i mjölkfritt margarin ett par minuter. Vi är riktigt dåliga korvätare om man nu bortser från äkta hälften som knappt klarar en dag utan att besöka Pölsemannen
Vi hade lite grönmögelost hemma som jag gjorde en sås utavoch som ryggbiffen fick ugnsgräddas i. Jag visste faktiskt inte riktigt hur jag skulle göra när jag satte igång och började laga detta men det blev otroligt nog jättegott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.