3 kg äpplen, mogna och saftiga. 1knappt 1 1/2 liter vatten. 11 citron, pressad saft (alt 3 krm askorbinsyra). 16 dl strösockerSkölj och dela äpplena i halvor. 1Lägg alla ingredienser utom sockret i en stor kastrull och koka långsamt upp under lock tillls äpplena börjar koka sönder. 1Sila ned saften i en rostfri kastrull genom en silduk. 1Häll upp på väl rengjorda och varma flaskor (ursköljda i varmt vatten)
Sila av och tappa på flaskor. 1550 g citronsaft. 11,5 kg socker 1 l vatten 17 stora klasar av rallarros 550 g citronsaftKoka upp socker och vatten. Pressa citronerna, slå över rallarrosorna och citronsaften och låt dra i4-6 dagar. Förvara i frysen alternativtpastörisera upp till 83 grader i 15 minuter och tappa upp i rena sterila flaskor så kan du ha saften i kylen
Sugar-free rhubarb juice. Sockerfri rabarbersaft. Sugar-free rhubarb juicerecipe. Supergott i sommar. Sugar-free rhubarb juiceis a real winnerthis summer, preferably served with my rhubarb pie, also withoutrefined sugar (recipe HERE)
IngredienserPortioner. ca 7 dl 1 kg plommon 7 dl vatten 4 dl strösocker per liter avrunnen saft (4 dl motsvarar 360 g) Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken
-) Jo, jag gjorde must av äpplen igår genom att använda minråsaftcentrifug. Det här inlägget delade jag med er för flera år sedan men jag vill pusha för det lite eftersom det är hög tid att göra egen äppelmust nu
- Här kommer den i alla fall igen, så om niinte gjort den än. Har nimissat den här goda rätten. Röd pestokyckling är verkligen jättegott och så himla enkelt att laga till
Igår kom vi hem från Gotland och det har varit full fart sen dess. Felicia var jätteduktig på båten både på ditresan och på hemresan och hade med sig en smörgås som hon åt medan vi åt vår frukost, sen lekte hon i vår kupé och åkte vagn ikorridorerna några vändor för att sova
Denna underbara cheesecake pratar mina kollegor fortfarande om. Flera månader efter att jag hade med den till jobbet, så jag måste bara tipsa er om denna igen (eftersom den tydligen gör ett sånt gott intryck)
Tidigare har jag serverat smörfräst grön sparristillkycklingen och potatiskakan men den här gången kunde jag inte låta bli att plocka åt mig av olika sorters tomater och göra en färgsprakande tomat- och rödlökssallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.