75 g smör. 1250-300 g potatis. 13 1/2 dl mjölk. 13 1/2 dl vetemjöl. 11 krm salt. 1smör till gräddning. 11 burk rom. 11 storrödlök. 11 burk gräddfil eller crèmefraicheSmältsmöretoch låt det svalna. 1Skala potatisoch riv den grovt på rivjärn. 1Vispa ihopmjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämnsmet. 1Rör ner potatisenoch det smältasmöret. 1Hetta upp våffeljärnet ochsmörj det väl
Blanda creme fraichen med rivet citronskaloch lite citronsaft. Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citron fraichen, rom, rödlökochtoppamed färsk timjan
Blanda creme fraichen med rivet citronskaloch lite citronsaft. Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citron fraichen, rom, rödlökochtoppamed färsk dill
På våra hade vi creme fraiche, några räkoroch lite rom. Klicka en liten klick medcreme fraiche på varje ostflarn, lägg på några räkor, lite rödlökochrom
Servera medgräddfil/creme fraiche blandat med pressad vitlök samt hackad rödlök, riven ost & rom. Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och fixat Langos, som jag längtat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.