Hetta upp olivoljan i en kastrull och fräs grönsakerna tillsammans med tomatpurén ett par minuter. Ge ett hastigt uppkok, lägg på locket och ställ in grytan i ugnen
4 2 förp potatisklyftor (à 500 g) 1 vitlöksklyfta ca 500 g kycklingfärs 2 tsk rökt paprikapulver 1 tsk spiskummin 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1/2 tsk sambal oelek 8 träspett 1 msk olja 1 msk smör Ajvaryoghurt 2 dl matyoghurt 1/2 dl ajvar relish salt peppar Till servering sallad silverlök i ringar fefferoni Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Place first 12 ingredients into a large bowl and mix well. Let chicken stand in seasonings for at least 30 minutes, like in the pictures, cover and place in the fridge
Smaka av med salt och peppar, red av med majsstärkelse vid behov. Börja med att stycka kycklingen. På kycklingskrovet kan du koka en god buljong och rensa ut ytterligare kycklingkött ur det kokta skrovet
Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Klä en braspanna med foliepapper, och häll kyckling och marinaden i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.