FATAYER - KÖTT & SPENAT PIROGER
Aminas blogg
Aminas blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 st
  • 25 med kött
  • 25 med spenat
  • 12 dl mjöl
  • 1 msk jäst
  • 1 tsk salt
  • 0,6 dl socker
  • 1,75 dl olja
  • 4,75 dl ljummen mjölk
  • 4 minuter i bakmaskin och
  • 10 minuter
  • 1 medium gul lök
  • 2 tsk allkrydda
  • 2 tsk salt
  • 1/2 tsk malen svartpeppar
  • 2 mask olivolja
  • 1 röd paprika
  • 1 stor tomat
  • 500 g nötfärs
  • 1 msk Tomatpur
  • 1,5 msk Ketchup
  • Pinjenötter (kan uteslutas)
  • 300 g hackad frusen spenat
  • 1/2 knippe färsk persilja
  • 1/2 lök finhackad
  • 1/2 knippe salladslök
  • 1 liten tomat
  • 0,75 dl olivolja
  • 1 tsk
  • 1/2 tsk sumak
  • 1 tsk salt
  • 1/4 tsk svartpeppar
  • Lite cayennepeppar
  • 200 grader
  • 14-16 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.