Denne gangen har jeg forsøkt meg på julebrød laget med Inas noknead-metode. Ina er dronningen av noknead, det finnes ikke grenser for hvilke utgaver av det lettvinte eltefrie brødet hun har testet ut og blogget om
Ina fra Mat på Bordet har mangfoldige varianter av noknead-brødet, du finner dem ved å trykke HER. Noen vil kalle det hvetemelbonanza, jeg kaller det gode ferieminner
Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
(lite smått svart uppepå) Men vi räddade den i sista stund så smaken satt som den skulle Jag har definitivt kommit in i något vitlöksstim, för just nu är det nog vitlök i allt jag ger mig på
Får jag fresta er med en "no bake" och vegansk variant av cheesecake. Den innehåller visserligen ingen ost, men jag tycker ändå att den påminner om en cheesecake
200 gram havrekex (typ Hobnobs). 200 gram havrekex (typ Hobnobs). Jag är så inspirerad av danska Maja Vase och har försökt mig på att göra lite bakverk som liknar hennes
Godmorgon. Nu sitter jag i bilen tillsammans med mamma och moster påväg till Göteborg. Där ska vi hälsa på gammelmormor och hämta min mormor som varit där i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.