Farligt gott Surdegsknäcke!
En doft av Nybakt
En doft av Nybakt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 cm i diameter
  • 10 stycken
  •  
  • Surdegsknäcke
  • (10 kakor)
  • Dag 1- Fördeg
  • 100 g rågsurdeg (ca 1 dl)
  • 150 g vatten, ljummet (ca 1,5 dl)
  • 75 g fint rågmjöl (ca 1 1/4 dl)
  • Dag 2
  • 20 g jäst
  • 500 g vatten (5 dl)
  • 150 g honung (drygt 1 dl)
  • 25 g salt (ca 1 msk)
  • 300 g grovt rågmjöl (ca 5 dl)
  • 250 g fullkornsdinkel (ca 4 dl)
  • 550 g vetemjöl (ca 9 dl)
  • fördegen från dag 1 (utom 1 dl)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.