Koka Farfalle Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. Rengör svamparna noga med en fuktig kökshandduk och skär dem i tunna skivor
Blanda ner alla kryddorna utom vinet i färsen, rör om så allt blandas väl, när allt är blandat är det tid att hälla i vinet, blanda igen, ta en tesked med blandningen och stek i en stekpanna, så får man smaka om det saknas mer kryddor
salsicciamed smak av rosmarin och fänkål. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Den kryddas med sött paprikapulver, fänkålsfrön, svartpeppar och peperoncino. När jag gjorde Kyckling med chorizo sist så blev jag sugen på att göra egen chorizo igen
En medmed griskött och samma kryddning som en färsk kalabrisk salsiccia jag gjorde nyligen, det vill säga torkad turkisk chili, fänkålsfrön och fänkålspollen
Vänd ner vitlök och några basilikablad och smaka av med lite salt och svartpeppar. Stek korvarna i olivolja på medelvärme ca 7 minuter tills de nästan är klara. Lägg i tomater och chili och låt steka med ytterligare ca 2 minuter. 4 färska, rå salsiccia
Skär köttet i relativt små bitar och lägg in det i frysen. Salsiccia di Lucca är en färsk italiensk korv gjord på griskött som skall tillagas genom stekning eller bräsering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.