Koka Farfalle Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. Fräs den tärnade squashenoch purjolöken i ännu en stekpanna med smör
Ös torsken med spadet och riv över några blad basilika. Toppa med pillade räkor och friterad kapris. Slaget, som är den tunna biten på torsken ska läggas upp på en ugnsform med kant
Fräs squashen i stekpannan med lite olja och vitlök tills de får en lätt färg. Tillsätt en sked brynt lök och blanda med provolone-ost och lite extra jungfru olivolja
Lägg i basilikabladoch avocado i klyftorTäck med riven västerbottenost och häll över grädden. Supén bestod av Carpaccio, Hälleflundra med sparris-risotto och till sist kaffe med creme brulee
Ska jag vara riktigt ärlig - och det ska jag ju - så tycker jag att det är godare med crabsticks. Kanske inte så konstigt med tanke på hur gammalt receptet är
Häll över blandningen på laxen och räkorna, toppa med den rivna parmesanosten. Vi serverade rucolasallad som i recept men tror att det funkar lika bra med bönpasta, blomkålsris osv
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.