IngredienserPortioner. 4 4 port pasta (gärna fettucine) 1/2 rödlök 2 morötter 1/2 msk olivolja 1/2 g saffran 1 vitlöksklyfta 2 förp räkori lake (à 360 g) 1 1/2 dl vispgrädde 1 dl lag från räkorna 500 g passerade tomater salt och peppar Lägg tilliinköpslistan
Blanda smör medvitlök, salt och svartpeppar. Jag måste erkänna att dagens recept känns mer höst än sommar men med temperaturen de senaste dagarna gör det ju ingetmed en varm soppa tillmiddag
Servera gärna medaioli, bröd och ett gott vittvin. Ikvällblir det fiskgrytamedaioli här hemma. Basen till grytan står och puttrar på spisen nu och jag längtar redan tillsvi ska äta
En god krämig sås medkyckling, räkoroch saffran. Kikarin efter uppehåll från bloggen några dagar med en riktigt god fredagspasta som passar utmärkt ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.