1 Botten
10 skiva kavring 75 g smält smör Fyllning 150 g kallrökt lax 750 g färskost av philadelphiatyp 1-2 msk stenbitsrom röd Garnering 100 g skalade räkor 9 skiva limeskivor små 75 g laxrom 1 msk finhackad dillMixa kavringen fint i matberedare monterad med en kniv. Tillsätt smöret och mixa ihop. Tryck ut massan i en form (cirka 24 x 24 centimeter) klädd med bakplåtspapper. Ställ botten i frysen cirka 20 minuter.
1 Skär
den skivade laxen i små tärningar. Vispa upp färskost i en bunke cirka 1 minut, använd elvisp. Blanda i rom och lax. Bred ut ostmassan ovanpå kavringbottnen i formen och släta till ytan. Täck över med plastfilm och ställ kallt över natten.
1 Skär
cheesecaken i portionsbitar med en vass kökskniv. Garnera med räkor, limeskivor, laxrom och finhackad dill.
Blanda ihop creme fraiche med Philadelpiaosten, tillsätt löken, hacka räkorna och lägg i, tillsätt dill, kaviar och citronsaft, smaka av med salt och peppar
Blanda räkor, dill, citronsaft, majonnäs och crème fraiche. 300 g Räkormed skal. 120 g RuccolaSkala räkorna och hacka grovt. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.