Pandoro är en italiensk kaka som traditionsenligt serveras runt jul och nyår. Uttrycket Pan d´oro myntades redan på medeltiden då det endast var de riktigt förmögna som hade råd att låta baka söta, ljusa kakor med ingredienser som ägg, smör, socker eller honung
Och vad är då mera passande än att använda upp dem i något bakverk. Åtminstone här hos oss återkommer dom nu och då, dom bruna bananerna som ingenvill äta
Börja med att lägga algerna i blöt i en timme. De ska bli mjuka. Tillred udonnudlarna enligt paketets anvisningar, skölj dem i kallt vatten och ställ åt sidan
Tre riktigafavoriter här hemma, muffinsen för att det är så lite fett i och de ändå blir så goda, hallonrutorna för att de är så otroligt lättbakade och får så läcker konsistens
Dvs olikabakverk med choklad. I helgen har det blivit mycket kalasande. Eftersom Emma är totalt galen i choklad skulle hon ha "chokladbuffe" som efterrätt
Supergoda små bakverk som är litepilliga att göra men ändå värt allt jobb. Müsli. Hemlagad müsli är intesärskilt svårt att göra och är godare än de köpta varianterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.