Blanda ihop degen till pajskalet, gärna i en matberedare. Låt den vila kallt i 30 minuter. Tryck ut degen i en pajform, nagga och förgrädda i 10 minuter i 225º
Blanda degen, gärna i en matberedare och låt den vila kallt minst en timme. Sätt ugnen på 200º. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, picka den med en gaffel och förgrädda i 12-15 minuter i mitten av ugnen
Den här grytan är väldigt enkel, möjligen onödigt enkel för att lägga ut recept på men samtidigt så blev jag så glad idag när faktiskt alla i familjen gillade maten, det är ju egentligen mitt mål varje dag när jag lagar mat
Ingredienser 450 g kalkonfärs 150 g kalkonbacon, strimlad 2 msk olivolja 1 st stor gul lök, finhackad 2 st vitlöksklyftor, finhackade 1 st stor morot, hackad 1 burk konserverade körsbärstomater 2 msk tomatpuré 1,5 dl rödvin 1,5 dl hönsbuljong 1 kruka färsk basilika salt svartpeppar Till servering
Är du som jag trött på den smaklösa färsen som man köper i mataffären. Testa att köpa kött ifrån någon närliggande gård om du har eller varför inte testa att beställa en köttbox från tex Gröna gårdar
Efter filmen gick vi till Restaurang Familjen och det var premiärbesök för hela sällskapet. Vi kände oss som hemma, elelr som en del av Familjen, helt enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.