Skivafalukorven och skär skivornatill stavar. Stek på ganska hög värme så den knappt börjar få färg, ha sedan i löken och dra ner temperaturen på pannan tillmedelvärme
Stek falukorven. Häll iblomkål och broccoli stöt sönder den med en potatisstöt låt det bli varmt. Smält smöret, ha i vetemjölet och späd med grädden och mjölken till en lämpligkonsistens
Gott till detta är ett härligt kokt basmatiris eller att äta direktmed bröd som bestick. Indisk mat är bland det godaste som finns och den här rätten är svårslagen
En enkel falukorvsgryta som blirkrämig och god med creme fraiche blandat med krossade tomater. När ni väljer falukorv så lägg några kronor extra för att få en korv av hög kvalitet och med bra smak
Toppa ev medlitepersiljavidservering (eller dill om du tex serverar med lax). Är man inget fan av falukorv så byt till annan korv, stekt fläsk eller tex stekt aubergin för vegoalternativ – för man kanske vill ha nåt till den grymt goda stuvade blomkålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.