Ingredienser Portioner: 4 390 g pastasås med basilika 1 msk dijonsenap 1 msk strösocker salt och peppar 1/2 purjolök 550 g falukorv 1 dl riven ost (11 %) 4 port ris eller annat gryn 1/2 gurka Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!
Tillsättfalukorv, blomkål ochkikärtoroch fräs med resten i ett par minuter på hög värme. Hetta upp en stor stekpanna eller gryta med smör och fräs lök, vitlök, ingefäraoch curry tills löken är mjuk
med hackad bladpersiljaoch servera med ex. Toppa falukorvenmedriven ost. Gör potatismos eller servera med annat tillbehör som råris, rostade rotfrukter, kokt potatis, pasta, quionoa eller couscous
4 port Falukorviugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korven iskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv. 2st tomater
Falukorviugn – gör så här. Skär djupa skåror i korven och lägg den i en ugnssäker form. Servera korven med äppel- ochlökblandningen, kålrotsstomp och senap
Falukorviugn – gör så här. Skär djupa skåror i korven och lägg den i en ugnssäker form. Servera korven med äppel- ochlökblandningen, kålrotsstomp och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.