Senaste middagen herr Mårtensson lagade till från boken tänkte vi bjuda er på här i dag, en klassisk husman som har fått en liten "Make-Over" och fått se sin huvudingrediens utbytt
Fintärna plommonen samt falukorven som stansats ur. 4 bitar falukorv á 150 g. 4 bitar falukorv á 150 g 2 msk dijonsenap 8 st urkärnade katrinplommon 100 g ädelost 8 st baconskivor 4 st tandpetare
Må så vara att det kräver att du har tillgång till en någorlunda kraftfull mixer eller matberedare, men bortsett från det så är detta inte svårare än att steka pannbiff
Här är ett tvättäkta recept på perfekta Ungerska Lángos, dvs ett friterat bröd med fyllning på. Idag har jag valt att göra den med två olika fyllningar, en vanlig maträtt på festivaler och diverse tillställningar
Smält margarinet i en kastrull på svag värme och lyft bort den från plattan. Här kommer receptet till en mycket god fiskgratäng som älskas av dem flesta
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén från och med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Vi funderade på någon soppa till förrätt, men fastnade mer för mat från havet. Jag hade snöat in på lyxiga mini-"lobster rolls" enligt en idé från senaste Elle mat och vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.